Over ons

AFB Consult doet méér voor zijn klanten

AFB Consult wil meer zijn dan een kantoor dat enkel de verrichtingen inboekt en de noodzakelijke aangiften doet. Het is onze ambitie om zeer kort bij de klant te staan, en u bij te staan bij de diverse aspecten van het zakendoen.

Automatisering levert tijdswinst op

Natuurlijk moeten de verrichtingen en de aangiften juist en tijdig gebeuren. Om dit te garanderen, streven we naar een maximale automatisatie. Door rekeninguittreksels en facturen automatisch in te lezen verkleint de foutenmarge want er kunnen geen foutieve cijfers meer overgetypt worden. Bovendien levert het ook een tijdswinst op. Door deze automatisatie komt er tijd vrij om op regelmatige tijdstippen de klant een tussentijdse situatie te sturen en de klanten en de leveranciers op te volgen.

Professioneel advies voor starters

De starters staan we met raad en daad bij, tijdens de opstart en we begeleiden de starters op maat tijdens de eerste jaren.

Betrouwbare partner voor KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen

De ambitie van AFB Consult BVBA reikt nog verder. Wij staan onze klanten bij in het volledige dagdagelijks beheer van de eenmanszaak of de vennootschap doorheen de volledige duur van de activiteiten.

De bestaande eenmanszaken of vennootschappen proberen wij de adviseren op meer dan boekhoudkundig of fiscaal vlak. Wij proberen ook de klant in contact de brengen met de juiste mensen. Hiervoor maken wij gebruik van ons netwerk van lokale mensen die een sterke kennis van zaken hebben in hun domein.

Klankbord voor zaakvoerders

AFB Consult wenst ook een klankbord te zijn voor de zaakvoerders/bedrijfsleiders bij het maken van belangrijke beslissingen.  

Over AFB Consult

Boekhoudkantoor in Geel op maat van vennootschappen, KMO's, zelfstandigen en vrije beroepen. Wij staan u bij in uw boekhouding, belastingen en geven fiscaal, financieel en juridisch advies aan starters en ondernemers. 

Onze expertise

Wij zorgen ervoor dat uw boekhouding tip-top in orde is. U kan van ons duidelijke communicatie verwachten, met heldere rapportages en kwalitatieve feedback over de financiële situatie van uw onderneming. 

Volg ons

Contacteer ons

AFB Consult - Erik Bastiaens
Ossestraat 13, 2440 Geel

Tel: 014 15 15 40

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.